<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Työsuhdejuridiikka

Työsuhdejuridiikka palvelut sopivat yrityksille, jotka tarvitsevat asiantuntija-apua työlainsäädännön ja työehtosopimusten syvällisessä ymmärtämisessä sekä työsuhteisiin liittyvien kysymysten ammattimaisessa ja tehokkaassa hoitamisessa.

Työsuhdejuridiikka

Avustamme erityisesti työnantaja-asiakkaitamme erilaisissa työoikeudellisissa toimeksiannoissa. Työ- ja johtajasopimukset on syytä olla kunnolla laadittu, jotta työntekijät ja työntekijät voivat hyvin ja voivat keskittyä olennaiseen - tuottavan työn tekemiseen. Meiltä saat apua erilaisiin muutostilanteisiin, oli sitten kyse työntekijän tai johtajan palkkaamisesta tai erottamisesta, työsuhteessa annettavista huomautuksista tai varoituksista, tai isommassa mittakaavassa yt-neuvotteluista. Avustamme asiakkaitamme myös yleisissä tuomioistuimissa tai työtuomioistuimissa käytävissä työsuhderiidoissa.

Palveluun kuuluu mm:

  • työ- ja johtajasopimukset
  • työsuhteen ehtojen muuttaminen
  • neuvonta ja konsultointi yleisesti
  • huomautusten ja varoitusten laadinta
  • avustaminen sovintoneuvotteluissa
  • työsuhteiden päättämiset
  • riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit

Joissain selkeissä tilanteissa voimme tarjota palvelua kiinteähintaisena. Esimerkiksi työsopimuksen laatiminen voi kustantaa sinulle vain 440 € + alv.

Haluatko lisätietoja lakipalveluista?

Jos jokin yrityksesi lakiasia askarruttaa, niin käänny juristiemme puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa juridisissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kari Korniloff

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
Lakitoimisto Korniloff Oy

+358 45 239 7686

kari@korniloff.fi

Ulla Pakarinen

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
Lakitoimisto Korniloff Oy