<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeuspalveluita kaikkiin yhtiön elinkaaren vaiheisiin. Hoidamme juridiset asiat puolestasi, jotta voit keskittyä ydintoimintaasi.

Yhtiöoikeus

 

Yhtiöoikeus pitää sisällään ennenkaikkea yhtiöiden eri muutosvaiheisiin liittyvät toimeksiannot. Palvelemme yhtiöasiakkaitamme kaikissa yhtiön elinkaaren aikana tapahtuvissa asioissa, oli ne sitten osake- tai liiketoimintakauppoja, sulautumisia, jakautumisia, uusia osakeanteja, tai vaikkapa yrityksen lopettamiseen liittyviä. Palveluumme kuuluu myös yritys- tai liiketoimintakauppojen Due diligence tarkastukset. Yhtiöoikeudellisten palveluidemme päätavoitteena on tarjota asiakkaillemme kaikki yrityksen juridisiin haasteisiin liittyvät palvelut. Jo pelkkä yksinkertainen neuvonta saattaa riittää – meihin voit olla hyvin pienellä kynnyksellä aina yhteydessä.

IPR

Immaterial Property Rights, eli immateriaalioikeudelliset palvelut. On hyvin tärkeää varmistaa yrityksesi brändin ja liiketoimintainnovaatioiden suojaaminen. Avustamme asiakkaitamme vankalla kokemuksella kaikissa immateriaalisissa toimeksiannoissa, kuten esimerkiksi erilaisiin tavaramerkkihakemuksiin, uutuustutkimuksiin tai vaikkapa palvelutuotteiden lisensointeihin liittyvissä sopimusasioissa.

Tietosuoja

Tietosuojalliset asiat ovat jokaisen yrityksen aivan jokapäiväisessä työssä aina läsnä. Nykyisessä tietoyhteiskunnassamme on erityisen tärkeää huolehtia asianmukaisesta tietoturvasta ja henkilöiden tietosuojaoikeuksien toteuttamisesta. Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme hyvin laaja-alaisesti ja ammattitaidolla kaikissa tietosuojallisissa asioissa. Laadimme asiakkaillemme rekisteriselosteita ja tietosuojasopimuksia, avustamme muussa vaadittavassa dokumentoinnissa, ja suoritamme mm. vaikutustenarviointeja.

Sopimusoikeus

Sopimukset ovat kaiken liiketoiminnan perusta. Hyvin laaditut ja ajantasaiset sopimukset ehtoineen luovat liiketoiminnan edellytykset ja antavat suojaa terveelle liiketoiminnalle. Hyvä sopimus onkin ennenkaikkea yrityksesi liiketoiminnan ennakoiva suoja parasta mahdollista riskien hallintaa. Mahdollisissa riita- tai ristiriitatilanteissa tarkastellaan aina ensimmäisenä sitä, mitä ollaan aikanaan sopimuksella sovittu. Jokaisen sopimuksen olisi hyvä olla yksilöllisesti laadittu ja muokattu juuri siihen kyseiseen Sopimusoikeudellisiin palveluihimme kuuluu hyvin laaja-alaisesti jo olemassaolevien sopimusten tarkastukset ja kommentoinnit, uusien sopimusten sopimusneuvottelut ja laadinta sopimusehtoineen. Usein jo pelkkä neuvonta riittää – olethan ajoissa yhteydessä ja laitetaan yrityksesi sopimukset kuntoon.

Joissain selkeissä tilanteissa voimme tarjota palvelua kiinteähintaisena. Esimerkiksi osakassopimuksen laatiminen voi kustantaa sinulle vain 1500 € + alv.

Haluatko lisätietoja lakipalveluista?

Jos jokin yrityksesi lakiasia askarruttaa, niin käänny juristiemme puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa juridisissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kari Korniloff

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
Lakitoimisto Korniloff Oy

+358 45 239 7686

kari@korniloff.fi

Ulla Pakarinen

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
Lakitoimisto Korniloff Oy