<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Taloushallinnon konsultointi ja neuvontapalvelut

Auktorisoidut laadukkaat taloushallintopalvelut 

Kysy lisää taloushallinnon palveluistamme

Taloushallinnon konsultointi

Tarjoamme kattavia taloushallinnon konsultointipalveluja, jotka kattavat yleiset verotusasiat, yhtiöoikeudelliset kysymykset, yritysjärjestelyt sekä omistajayrittäjän tarpeet. Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee usein vastaan tilanteita, joissa taloushallinnon näkökulma on ensiarvoisen tärkeä.

Konsultointipalvelumme kattavat:

Liiketoiminnan kehittäminen: Autamme hallitsemaan byrokratiaa, kirjanpito- ja verovelvoitteita sekä erilaisia lupa-asioita. Tarjoamme tukea tukihakemuksissa ja kannattavuuslaskennassa.

Yrityksen osto ja myynti: Konsultoimme yrityksen hankinnassa ja myynnissä, varmistaen, että kaikki taloudelliset ja juridiset näkökulmat on huomioitu.

Yhtiömuodon muutokset: Opastamme oikean yhtiömuodon valinnassa ja sen muutoksissa yrityksen kasvun ja muutosten myötä.

Sukupolvenvaihdokset: Tarjoamme tukea sukupolvenvaihdosten suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta siirtyminen sujuu mahdollisimman jouhevasti.

Yritystoiminnan lopettaminen: Neuvomme yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä asioissa, jotta prosessi sujuu hallitusti ja tehokkaasti.

Yritysjärjestelyt: Autamme monimutkaisissa yritysjärjestelyissä, kuten fuusioissa ja yrityskaupoissa.

Verosuunnittelu: Optimoimme yrityksen ja henkilöverotuksen, jotta verotaakka pysyy mahdollisimman kevyenä.

Verotukseen liittyvät laskelmat: Tarjoamme tarkat ja ajantasaiset verolaskelmat päätöksenteon tueksi.

Tarjoamme taloushallintoa ja konsultointia, veroneuvontaa, yritysjärjestelyitä sekä apua yhtiöoikeudellisissa asioissa yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi?

Mauri_puhelimessa

Oletko aloitteleva yrittäjä tai harkitsemassa yrityksen perustamista? 

Oletko aloitteleva yrittäjä tai suunnitteletko yritystoiminnan käynnistämistä? Wulff Ekonomi tarjoaa konsultointia aloittelevalle yrittäjälle ja neuvomme monenlaisissa yrityksen perustamiseen ja yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia 'avaimet käteen' palveluita yrityksen perustamistoimenpiteisiin ja yritystoiminnan aloittamiseen liittyen.

Olemme mukana YritysEspoon asiantuntijaverkostossa (Uusyrityskeskus). Tarjoamme YritysEspoon asiantuntijalähetteillä maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille. Tutustu myös Maurin viiteen vinkkiin yrityksen perustajalle.

Kysy rohkeasti lisää yrityksen perustamispalveluistamme! 

Haluatko lisätietoja tilitoimistopalveluistamme?

Jos jokin yrityksesi talousasia askarruttaa, niin käänny Wulff Ekonomin talousasiantuntijoiden puoleen. Me osaamme neuvoa sinua kaikenlaisissa kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jos et ole vielä asiakkaamme, niin pyydä samalla tarjous tilitoimistopalveluista yrityksellesi!

Mauri Pennanen

Chief Operating Officer
Wulff Ekonomi Oy
p. 040 7664993
mauri.pennanen@wulff.fi

Olga Sevostyanikhina 

KLT Erityisasiantuntija
KLT vastaava

Wulff Ekonomi
p. 040 4553842
olga.sevostyanikhina@wulff.fi