Pro Restaurants Oy ja Wulff Works Oy perustavat yhteisen henkilöstöyhtiön – Wulff Works Pro Oy:n
Ravintola- ja matkailualan uusi henkilöstöosaaja lupaa täyttää kaikki yritysten henkilöstötarpeet yhden luukun periaatteella
Uusi henkilöstöyhtiö on alaa uudistavien yhtiöiden liitto, jonka tavoitteena on vallankumous viihtyvyydessä ja saatavuudessa. Asiakasyrityksille tarjotaan osaava työvoima oikeaan aikaan, oli kyse vakituisista tai kausityöntekijöistä tai vuokratyövoimasta kysyntäpiikkeihin. Vuokratyövoiman osaamisen kasvattamiseen panostamalla ja Wulff Works Pro -yhteisöä yhdessä sen jäsenten kanssa kehittämällä on mahdollista tehdä työssäviihtymisestä selkeä alan kilpailuetu. Wulff Works Pro Oy välittää myös laadukkaita järjestyksenvalvontapalveluja: se on solminut pitkäaikaisen palvelusopimuksen KS-Turvamiehet Oy:n kanssa.
”Olen äärimmäisen iloinen, että yhteistyöyritys syntyi juuri Pro Restaurants Oy:n kanssa. Alalla ansioituneet kaverit uudistavat rohkeasti klassikkoravintoloitaan ja nyt myös henkilöstövuokrausalaa. Henkilöstövuokraus mahdollistaa monelle alalle riskittömän tavan kasvaa. Vuokratyövoiman vahva ja jatkuva osaamisen kehittäminen; se, että voi tarjota taidokasta ja sitoutunutta henkilöstöä muuttuviinkin tarpeisiin, tekee meistä sen paremman henkilöstövuokrausyhtiön. Näen tällä toimintamallilla laajempaakin kysyntää Suomessa,” kertoo Wulff Works Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.
Ville Puustinen Pro Restaurants Oy:stä avaa Pro Restaurants Oy:n ja uuden yhtiön toimintatapoja: ”Toimintamme Tahkon alueella on loistava esimerkki henkilöstön käytön tehostamisesta moniosaamista kehittämällä. Kaikki työntekijämme tekevät töitä useissa toimipaikoissamme. Koulutamme työntekijöitämme juomatietouden tai ruoan valmistuksen osalta työvuoroissa. Juomatietoutta on mahdollista syventää myös laatimamme kattavan digitaalisen koulutusmateriaalin avulla, josta olemme saaneet runsaasti kiitosta. Työntekijän näkökulmasta työvuoro Tahkolla voi koostua osin meidän ravintolatoimipaikassa tehdystä työstä ja osin asiakasyrityksessä tehdystä työstä. Moniosaajat saavuttavat parempia ansioita, voidessaan hinnoitella työtään tuottavuutensa mukaan ja heille on myös tarjolla enemmän työtunteja. Asiakasyritykset Tahkolla hyötyvät pienemmästä omasta perehdytystarpeesta ja optimaalisesta työvuorojen kohdistumisesta. Wulff Works Pro Oy:n rekrytointi aukeaa keväällä 2024. Sen työntekijät nauttivat Wulff Works Pro Oy:n henkilöstöetujen lisäksi Pro Restaurants Oy:n ja myös Tahkon henkilöstöeduista.”
Lisätietoja:
Ville Puustinen
toimitusjohtaja
Pro Restaurants Oy
p. 041 310 6243
ville.puustinen@prorestaurants.fi
Sami Asikainen
toimitusjohtaja
Wulff Works Oy
p. 040 700 9915
sami.asikainen@wulff.fi
Wulff Works Oy ja sen paikallistoiminnoista vastaavat yritykset ovat Wulff-Yhtiöt Oyj:n tytäryhtiöitä. Wulff-konsernin strategiassa on kasvaa vahvasti palveluliiketoiminnassa. Wulff Works Oy tunnetaan rakennus-, teollisuus-, ravintola- ja logistiikkatoimialojen henkilöstövuokrausosaajana. Yhtiön toimitusjohtaja on Sami Asikainen.
Pro Restaurants Oy on kasvuhakuinen ravintola-alan yhtiö, joka toimii yliopistokaupungeissa ja Suomen suurimmissa matkailukeskuksissa. Pro Restaurants operoi muun muassa seuraavia ravintoloita: Pehkubaari, Piazza Tahko, Jumpru, Kaarlenholvi, Oluthuone Leskinen, Karhupub, Ravintola Wanha Klubi, Golden Resort sekä Ristorante Cervina & Lounge. Yhtiö työllistää ympärivuotisesti lähes 100 henkilöä. Se tavoittelee vuodelle 2024 noin 10 miljoonan euron liikevaihtoa. Yhtiön tavoitteena 2030 mennessä on saavuttaa 50 miljoonan euron liikevaihto/vuosi.