<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902526228031796&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ota yhteyttä

Wulff Business Forum 2024 - Tule mukaan yritystapahtumaamme!

Wulff Business Forum 2024 teemalla Tunne – digitaalisuus ja ihmisyys järjestetään Helsingissä torstaina 24. lokakuuta tapahtumakeskus Pikku-Finlandiassa, tunnelmallisen Töölönlahden rannalla. Tapahtuman sijainti tarjoaa upeat puitteet inspiroivalle päivälle, jossa osallistujilla on mahdollisuus nauttia niin tapahtuman sisällöstä kuin kauniista ympäristöstä.

Aloitamme päivän klo 13, jonka jälkeen varsinainen tapahtuma jatkuu klo 17 saakka. Wulffilaiseen tapaan luvassa on myös jatkoaika klo 17-19, jolloin on mahdollista verkostoitua rennommissa merkeissä ja jatkaa päivän keskusteluja hyvässä seurassa.

Voit saapua tapahtumaan sinulle sopivana aikana. Tarkempi tapahtumaohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman ytimessä ovat tämän päivän liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet: miten yhdistää ihmisyys ja digitaalisuus liiketoiminnassa ja elämässä yleisesti.

Pukukoodi on smart casual.

Wulff Business Forum  on suunnattu asiakkaillemme, kumppaneillemme, liike-elämän ammattilaiselle sekä  kaikille, joita työelämä koskettaa.  Ilmoittautuminen on käynnissä, ja liput ovat saatavilla Wulffin verkkosivujen kautta.

 

 

Teemana Tunne – Digitaalisuus ja ihmisyys

Tämän vuoden tapahtuman teema herättää pohtimaan aihetta, miten teknologia ja digitalisaatio muuttavat ihmisten työelämää ja samalla kuinka tärkeää on säilyttää ihmiskeskeinen lähestymistapa erityisesti työelämässä niin tänään kuin huomenna. Digitalisaatio, tekoäly, koneoppiminen ja muu teknologian kehittyminen tuo mukanaan valtavasti uusia mahdollisuuksia. Mahdollisuuksien ja muutoksien rinnalla on tärkeää ymmärtää, miten tämä kaikki vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiimme ja vuorovaikutukseen muiden kanssa sekä ihmisyyteen. Miten ajattelumme muuttuu ja miten sitä kannattaa muuttaa samalla kun työtavat, työympäristöt ja työ itsessään muuttuu?

Tapahtuman aikana osallistujilla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla monia asiantuntijoita ja visionäärejä, tutustua inspiroiviin tuote- ja palveluesittelyhetkiin, verkostoitua muiden yritysten edustajien kanssa sekä tutustua Wulffin ja kumppaneidemme tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtuma tarjoaa arvokkaita näkemyksiä siitä, miten tulevaisuuden työelämää voidaan rakentaa digitalisaatiota ja ihmisyyttä tasapainottaen. Tarjolla on tietysti myös wulffilaiseen tapaan herkulliset tarjoilut: juotavaa, purtavaa ja tuotenäytteitä aina kotiin viemiseksi saakka.

 

 

Luvassa inspiroivia puheenvuoroja

Wulff Business Forumin arvostetuinta antia ovat perinteisesti huippupuhujien odotetut puheenvuorot. Tämän vuoden puheenvuoroissa  käsitellään muun muassa sitä, miten ihmisyys ja tunteet voivat tukea liiketoimintaa digitalisaation aikakaudella. Puheenvuorot taltioidaan ja tallenne on mahdollista katsella tapahtuman jälkeen. Seuraa ilmoitteluamme somekanavillamme, sähköpostissa tai täällä sivustolla, kun haluat hyödyntää tallenteita tilaisuuden jälkeen.

Vuonna 2024 meillä on kunnia saada esitellä Wulff Business Forumin puhujina kolme valovoimasta tähteä:

 

Henri Hyppönen_853x853px

Henri "Henkka" Hyppönen

Henri "Henkka" Hyppönen on tunnettu puhuja, kirjailija ja TV-persoona, joka tuo tapahtumaan syvällistä näkemystä siitä, miten tunteet, luovuus ja teknologia voivat toimia yhdessä menestyksen mahdollistajina. Hyppösen esiintymiset ovat tunnettuja mukaansa tempaavuudestaan ja hän haastaa kuulijoita ajattelemaan uudella tavalla, erityisesti digitalisaation aikakauden ihmisläheisyydestä ja johtajuudesta.

Kuva 2_853x853px-1

Marika Rosenborg

Marika Rosenborg on tunnetaitovalmentaja, terapeutti ja tietokirjailija, joka on erikoistunut auttamaan ihmisiä vapautumaan omista rajoituksistaan. Rosenborgin puheenvuorot käsittelevät tunteita ja mielen rajoitteita sekä miten niitä voi hallita tehokkaammin. Hän tuo tapahtumaan näkemyksiä siitä, miten tunnetaitojen kehittäminen voi parantaa niin henkilökohtaista kuin ammatillista elämää. Hän on tunnettu kirjastaan Varmistelusta vapauteen, joka on saavuttanut suuren suosion.

taru-puukko_kuva-1

Taru Puukko

Taru Puukko on työelämän ja digitalisaation yhdistämisen asiantuntija, jonka ominta alaa on teknostressin hallinta ja työhyvinvoinnin parantaminen. Puukko jakaa tapahtumassa konkreettisia neuvoja siitä, miten teknologiasta aiheutuvaa kuormitusta voidaan vähentää ja miten digitaaliset työkalut voivat tukea työelämän hyvinvointia.

 

 

 

Luvassa verkostoitumista ja uusia tuttavuuksia 

Wulff Business Forum tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka koostuu edellä mainituista puheenvuoroista, käytännönläheisistä tuote- ja palveluesittelyistä  ja verkostoitumistilaisuuksista. Tapahtuman osallistujat pääsevät syventymään käytännön oppeihin esimerkiksi siitä, miten organisaatiot voivat hyödyntää uusia teknologioita liiketoiminnassaan.

Verkostoituminen on tapahtumassa keskeisessä roolissa. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua muihin yritysjohtajiin, vaihtaa ajatuksia ja luoda uusia kumppanuuksia. Lisäksi Wulff Business Forum tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua Wulffin ja kumppaneidensa uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin, jotka on suunniteltu parantamaan yritysten kilpailukykyä ja tehokkuutta.

Kumppanit ja näytteilleasettajat

Wulff Business Forumissa on mukana lukuisia tunnettuja yrityksiä, joita meillä on ilo kutsua kumppaneiksemme.

Kumppanimme ovat näkyvästi esillä tapahtuman aikana, ja osallistujat voivat tutustua heidän tarjontaansa tarkemmin esimerkiksi ständeillä ja puheenvuoroissa, tuotenäytteitä unohtamatta. 

Mukana Wulff Business Forumia 2024 tekemässä:

  • Acco Brands
  • Burde
  • Celsius
  • Contour
  • Durable
  • Dymo 
  • Edding
  • Ergo Finland
  • Essity
  • Finlandia Talo
  • Hamelin
  • Hartwall 
  • Huhtamäki
  • HP 
  • Kiilto 
  • Metsä Group 
  • Oatly
  • Orkla 
  • Pilot
  • Post-it 
  • Sakura
  • Scotch
  • SeaPack
  • Sharpie 
  • ShowDown Displays
  • STABILO
  • UPM
  • Q-CONNECT 
  • Vinga

Wulffilaisia kohtaamisia 

Wulffin edustajia kaikista alla olevista  liiketoiminnoistamme on paikalla ja tavattavissa myös Wulff Business Forumissa. Kun toivot tapaavasi jonkin tietyn wulffilaisen, voit myös etukäteen yhteyttä esimerkiksi sivustomme yhteydenottolomakkeella ja sopia tapaamisen tapahtumaan. 

Wulffilaisia tavattavissa seuraavista liikentoiminnoistamme:

 

Miksi osallistua Wulff Business Forumiin 2024?

Wulff Business Forum on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille työelämässä vaikuttaville tekijöille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla digitalisaation ja ihmisyyden välisestä tasapainosta. Tapahtuma tarjoaa näkemyksiä siitä, miten teknologiset innovaatiot voivat tukea liiketoimintaa ilman, että unohdetaan ihmisten merkitys menestykselle.

Osallistujat saavat mahdollisuuden syventyä ajankohtaisiin teemoihin, tavata muita ammattilaisia ja kehittää omia yritysstrategioitaan inspiroivien puheenvuorojen ja tuoteuutuuksien kautta. Lisäksi tapahtuma on erinomainen paikka tutustua uusiin liiketoimintaratkaisuihin ja tuotteisiin, jotka voivat auttaa yritystäsi menestymään tulevaisuudessa.

Tutustu viime vuoden tapahtumaan

Eikö Wulff Business Forum ole sinulle vielä tuttu? Voit tutustua viime vuoden tapahtumaan Wulff-blogissa tai vaikka Wulffin YouTube-kanavalla ja nauttia tunnelmasta sekä intoutua ilmoittautumaan tämän vuoden tapahtumaan.

Vuonna 2023 Wulff Business Forum nautittiin Olympia Stadionilla teemalla #yhdessä! Puhujiksi meillä oli kunnia saada muun muassa Markku "Rive"Kanerva ja Anu Hälvä!

 


Wulff Business Forum 2024 pähkinänkuoressa

Wulff Business Forum 2024 on vuoden odotetuin yritystapahtuma, joka tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen tilaisuuden inspiroitua, oppia uutta ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Tapahtuman teema "Tunne – Digitaalisuus ja ihmisyys" on ajankohtainen ja tärkeä aihe nykypäivän liiketoiminnassa, ja se tarjoaa osallistujille käytännönläheisiä ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

Kun olet kiinnostunut digitalisaation ja ihmisyyden välisestä tasapainosta sekä haluat oppia lisää siitä, miten voit hyödyntää teknologisia innovaatioita liiketoiminnassasi, Wulff Business Forum on tapahtuma, jota et halua jättää väliin.

Monipuolisen ja hyödyllisen ohjelman lisäksi tapahtumassa on ruoka- ja juomatarjoilu, lahjakassi kaikille tapahtumakävijöille sekä runsaasti tuotenäytteitä hyödyllisistä tuotteista ja palveluista.

  • Aika: 24. lokakuuta 2024 klo 13-17
  • Paikka: Pikku-Finlandia, Helsinki
  • Teema: Tunne – Digitaalisuus ja ihmisyys
  • Puhujat: Marika Rosenborg, Taru Puukko, Henri "Henkka" Hyppönen

Wulff Business Forum 2024 on täydellinen tilaisuus saada uusia näkemyksiä ja oppia siitä, miten digitaalisuus ja ihmisläheisyys voivat kulkea käsi kädessä liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: Wulff Business Forum 2024.

Jaa artikkeli